Glòria Garcés

 

Sóc pianista de formació, cantant de vocació i compositora perquè la vida m’hi ha anat portant. Durant molt temps he cantat i actuat amb diferents grups i companyies en el món del teatre i de la música  i per mi ha estat i és un gran aprenentatge treballar amb tants artistes i disciplines diferents. Però, de sobte, en un moment d’inflexió, apareix la clau de volta d’un desig que tenia amagat molt a dins meu: escriure i cantar les meves pròpies cançons. El món podria continuar girant tranquil·lament sense aquestes cançons però… sembla ser que jo no. Necessito escriure i cantar amb una urgència que no la puc comparar amb cap altra cosa i això és el que m’empeny des del fons de la meva ànima i s'ha concretat en  Nits en Blanc (autoeditat, 2017) i Nu (Microscopi, 2018), el meu últim treball.

www.gloriagarces.org