Ingrid Riera

(Artista)

Dissenyadora gràfica (marakagrafics.com) especialitzada en l'àmbit de la comunicació cultural. Actualment, desenvolupa una de les meves tasques professionals dins l'empresa Multiart, la qual gestiona equipaments culturals com el Teatre de Bescanó, la sala de concerts La Mirona, etc. Com a artista he participat en diferents projectes vinculats amb l'art contemporani com l'exposició titulada Sing a Song on Desk o formant part del col·lectiu ReAct. El meu interès pel sector social fa que també desenvolupi projectes dins l'àmbit pedagògic com l'#itutambé impulsat pel Consell Comarcal de la Selva a diferents urbanitzacions de la comarca de la Selva.

Maria Soler

(Comissària)

Historiadora de l’art especialitzada en teoria i història de les arts escèniques. Interessada tant en art com en pedagogia, aquests dos àmbits s’han anat entrellaçant al llarg de la meva trajectòria professional. He col·laborat i participat en diverses exposicions d’art contemporani i festivals com el Sismògraf o el Cicle Cosmovisions de La Caldera Les Corts. Actualment formo part de l’equip organitzatiu del Píndoles: festival de microteatre fora del teatre i sóc educadora del Museu del Cinema de Girona.

El projecte La noia del monyo neix d’un interès comú cap a la cultura i les arts. Creiem que l’art és un mitjà per fomentar tant la creativitat com el pensament crític i que pot contribuir a la transformació social. Un dels nostres objectius és acostar l’art a la ciutadania, cercant nous formats artístics que tinguin a veure amb una participació activa dels espectadors, entenent l’art com una experiència, un joc, una vivència. Aquests són els valors del nostre projecte, que pel moment, conceptualitzem en forma d’exposició.